Felhasználási feltételek

Jelen weboldal oldal üzemeltetője a Scsaurszki Anna (e-mail: info [kukac] olasz-nyelvlecke.hu).

A www.olasz-nyelvlecke.hu teljes tartalma, a jelenlegi és korábbi hírlevél sorozatok, nyelvleckék, tananyagok (beleértve az Olasz Kezdőknek, Olasz Meló és Studiamo Cantando! tananyagokat) szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján) és Scsaurszki Anna  jogtulajdonát képezik.

A weboldalak tartalmának bármilyen engedély nélküli felhasználása, átdolgozása tilos. A weboldal tartalma a szerző neve (Scsaurszki Anna) megjelölésével, a szerző írásbeli hozzájárulásával felhasználható. Minden engedély nélküli felhasználás, utánközlés, átdolgozás használati, közzétételi díja: bruttó 50.000 Ft / nap oldalanként.

Feliratkozás, adatkezelés

A www.olasz-nyelvlecke.hu weboldalon, illetve társoldalainkon (www.olasz-nyelvlecke.blogspot.com, www.online-olasz.blogspot.com) és aloldalainkon kezdeményezett feliratkozással a felhasználó hozzájárulását és beleegyezését adja, hogy a fenti weboldalakat üzemeltető Scsaurszki Annától elektronikus levelet fogadjon, amelyek bizonyos esetekben marketing tartalmúak.

A feliratkozás önkéntes. A feliratkozáskor kapott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át. A feliratkozás bármikor megszüntethető bármelyik általunk küldött elektronikus levél legalsó sorában lévő leiratkozási linkre való kattintással. Az adatmódosítás a felhasználó által eszközölhető, minden kiküldött levélben található adatmódosítás link. Az adatmódosító linkre kattintva a felhasználó külön kérelem nélkül is tájékoztatást kaphat a róla nyilvántartott személyes adatokról.

A feliratkozáskor bekért és kezelt adatok: név, e-mail cím, IP cím, a feliratkozás időpontja. Az adatokat hírlevél küldésére, saját illetve esetekként partnercégeink hirdetéseinek küldésére használjuk.
A megrendeléskor kezelt adatok a fentieken kívül: számlázási cím, telefonszám, ezeket kizárólag a megrendeléshez szükséges esetleges kapcsolattartás céljára használjuk.

A megrendelés feltételei

A weboldalon kezdeményezett megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

A szerződő felek

Scsaurszki Anna a továbbiakban “szerző” és a felhasználó (a továbbiakban: “felhasználó”)

A szerződés tárgya

Az Olasz NyelvLecke online tananyagai (továbbiakban “ONYL tananyagok”) megvásárlása és felhasználása. A termékrõl bõvebb információ az ingyenes bemutató leckékből és/vagy a www.olasz-nyelvlecke.hu weboldalon található.

Felhasználó jogai

A megrendelőlapon megjelölt időtartamig (az aktiválás napjától számítva) jogosult vagy a megrendelt ONYL tananyag egyedi számítógépen történõ korlátlan használatára az internetes felületünkön.
A tárhely szolgáltatónk nem tud garantálni 100%-os rendelkezésre állást, így évente 1-5 alkalommal előfordulhat, hogy néhány órára átmenetileg szünetel az oldal működése.

A tananyag részeit kinyomtatni, a hanganyagokat letölteni csak saját használat céljára megengedett.

Jogosult vagy meghosszabbítani a leckékhez való hozzáférésedet az eredeti vételár 50%-áért annyi időre, amennyi az eredeti hozzáférésed volt.

A szerző a jelen engedélyt visszavonhatja, amennyiben a felhasználó a jelen szerződésben foglalt feltételeket és kikötéseket megszegi. Ez esetben a felhasználó köteles megsemmisíteni az ONYL tananyagok összes másolatát és alkotóelemét.

Szerzői és tulajdonosi jogok

Az ONYL tananyagok Scsaurszki Anna tulajdona, és mint ilyen, szerzõi jog által védett termékek. Az ONYL tananyagokhoz fűződő minden jog, a változtatás, aktualizálás, frissítés, terjesztés, dokumentálás, publikálás és egyéb jog a szerző tulajdona.

Az ONYL tananyagokról tilos bármilyen másolatot készíteni, bármilyen módon sokszorosítani, nyilvánosan bemutatni, részben vagy egészben közzétenni, fájlmegosztó porálokra feltölteni, saját hasonló terméket, szolgáltatást létrehozni a termék alapján. Az ONYL tananyagokat a felhasználó nem veheti és nem adhatja kölcsön, bérbe vagy haszonbérbe. Jelen szerződés alapján nem jogosult a felhasználót megillető összes jogot másra átruházni, sem a teréket továbbértékesíteni.

A fenti jogsértések bármelyikének elkövetése esetén a jogsértést elkövető, illetve a jogsértéshez közvetett vagy közvetlen módon hozzájáruló felhasználó köteles a termék teljes árának 150 (százötven)-szeresét azonnali hatállyal megfizetni a Jogtulajdonosnak.
A termék forgalmazója, Scsaurszki Anna fenntartja magának a jogot, hogy bizonyos megrendeléseket, indoklás nélkül (például versenyérdek ütközés miatt) elutasítson.

Garanciavállalás

Scsaurszki Anna garanciát vállal arra, hogy az ONYL tananyagok a megrendelésben szereplő időtartam alatt az internetes felületen elérhetőek lesznek.

Fizetési feltételek

Az ONYL tananyag megrendelését a megrendelõlap elküldésével érvényesnek tekintjük. A megrendelő köteles 8 munkanapon belül a megadott a tananyag árát befizetni, illetve amennyiben el szeretne állni a megrendeléstől, azt 8 munkanapon belül írásban jelezni az info@olasz-nyelvlecke.hu címen.

A megrendelés elküldésével a fenti feltételeket a megrendelõ által megismertnek tekintjük, azt a megrendelõ magára nézve kötelezõnek ismer el.