Online olasz tananyagok – hozzáférés meghosszabbítása

A belépő felületen belépés után van kiírva a dátum, ameddig érvényes a hozzáférésed a megvásárolt leckékhez. Ha továbbra is hozzá szertnél férni a tananyaghoz, több lehetőséged is van a hozzáférés meghosszabbítására.

1. Vegyél egy bármilyen újabb olasz nyelvlecke csomagot!

Ez lehet a következő leckecsomag, a Studiamo Cantando! olasz dalos csomag, vagy az Olasz Meló is. Ebben az esetben minden megvásárolt csomag után újabb 6 hónappal hosszabbítjuk meg a hozzáférésedet, mind a már megvásárolt, mind az új csomagra.

Példa: 2011.november 5-én vetted meg az Olasz Kezdőknek PICCOLO-t, azaz az első 25 leckét, 6 hónapos hozzáféréssel. A hozzáférésed 2012. május 5-én jár le. A lejárat közeledtével, április közepén megveszed a következő 25 leckét. Ekkor újabb 6 hónappal hosszabbodik a hozzáférés, tehát 2012. november 5-ig hozzá fogsz férni mind a kettő megvásárolt csomaghoz.

Ahogy a példából is látod, a hosszabbítás nem a vásárlás napjától számít, hanem az eredeti lejárat dátumától.

Ha így szeretnél hosszabbítani, a belépő felületen lévő űrlapon adhatod le a rendelést a további csomagokra!

2. Hosszabbítsd meg a hozzáférésed a meglévő leckékre!

Ha nem szeretnél új csomagot venni, meghosszabbíthatod a hozzáférésedet. Hosszabbíthatsz újabb 6 hónapra, illetve 1 vagy 2 évre.

Példa: 2011. október 20-án vettél Olasz Kezdőknek MEDIO csomagot 1 éves hozzáféréssel. 2012. októberben megrendeled a hosszabbítást újabb 1 évre, így 2013. október 20-ig tudsz hozzáférni a leckékhez.

A hosszabbítás mindig az összes meglévő leckecsomagra vonatkozik. A hosszabbítás ára nem az addig megvásárolt csomagoktól, hanem a hosszabbítás időtartamától függ. Az árak így alakulnak:

 • 6 hónapos hosszabbítás: 3.425 Ft
 • 1 éves hosszabbítás: 6.250 Ft
 • 2 éves hosszabbítás: 11.625 Ft
Ha így szeretnél hosszabbítani, görgess ennek az oldalnak az aljára és töltsd ki az ott található űrlapot!

3. Vegyél online olasz órákat!

Ha nem szeretnél új csomagot venni, én inkább ezt a megoldást javaslom: vegyél tőlem skype-os online órát, ezzel is meghosszabbodik a hozzáférésed! Jobban jársz, mert alig fizetsz többet, viszont a hosszabbítás mellett magánórát is tartok Neked!

 • 6 hónap hosszabbítás esetén 2×60 perces vagy 1×90 perces óra
 • 1 év hosszabbítás esetén 3×60 perces vagy 2×90 perces óra
 • 2 év hosszabbítás esetén 5×60 perces vagy 3×90 perces óra

Az online órákon az online anyag addig már átvett részét ismételjük át és gyakoroljuk be a beszédben. Az online órákról itt olvashatsz részletesebben: http://www.olasz-nyelvlecke.hu/online-orak/

FONTOS! Legalább 2 héttel előre jelezd, ha ilyen módon szeretnél hosszabbítani! Így sem tudom 100%-osan garantálni, hogy lesznek szabad időpontjaim!

Ha legalább 12 órát veszel heti rendszerességgel, akkor a honlapon látható minimális árak érvényesek. Ha csak a fent megadott óraszámban veszel órákat a hosszabbításhoz, az árak így alakulnak:

 • 60 perces óra    2900 Ft
 • 90 perces óra    4100 Ft

4. Egyik sem…

Ha úgy alakult az életed, hogy most nincs időd az olasz tanulásra, de később folytatnád, erre is van lehetőség. A lejárat után 1-2 hét, akár hónap kihagyással is megújíthatod a hozzáférésedet. Ilyenkor ugyanazok a feltételek érvényesek, mint a hosszabbításnál. A mostani határidő lejárata után nem fogsz tudni belépni, de amint megrendeled és befizeted a hosszabbítást, újból aktiváljuk a jelszavadat.
Ha online órákkal szeretnél hosszabbítani, itt jelentkezhetsz:

A hosszabbítást az alábbi űrlapon rendelheted meg. Rendelés után pár perccel küldöm a fizetéshez szükséges adatokat.

Mit tanulhatok meg a további leckecsomagokból?

A további leckecsomagok tartalma az online tanfolyamból:

1. csomag (1-25 leckék): >>>

2. csomag (26-50. leckék): >>>

3. csomag (51-75. leckék): >>>

4. csomag (76-100. leckék): >>>

Fontos! Ha általános kérdésed van ezzel kapcsolatban, itt írd meg egy komment formájában!

Ha egyéni kérdésed van, írj nekem az anna@olasz-nyelvlecke.hu címre!

13 hozzászólás

 1. Kedves Anna!
  2021. július 31-én átutalással meghosszabbítottam a csomagom, de ez még nem történt meg. A problémát már jeleztem ímélben is. Kérlek, nézz utána, mi történt.
  Köszönöm. Mezei Erika

 2. Kedves Anna! Kértem hosszabbítást 1 évre. Küldd el, légy szíves a befizetéshez szükséges adatokat4 Postai rózsaszín csekken tudok fizetni. Üdvözlettel: Mezei Erika

 3. Szia Erika,
  email-ben válaszoltam. 🙂
  Üdv.: Anna

 4. További egy évre szeretném meghosszabbítani a hozzáférésem. Postai csekkel szeretnék fizetni. Cím: Mezei Erika 1213 Budapest Puli sétány 7.

 5. Kedves Rákóczi Ferencné!
  Sajnálom, hogy csalódtál, a megrendelőlapon próbáltuk minél láthatóbban feltüntetni, hogy határidős a hozzáférés. Illetve ezért alakítottunk ki több lehetőséget a hozzáférés meghosszabbítására.

 6. Rákóczi Ferencné

  Kedves Anna!
  Nagyon csalódott vagyok, mert nem tudok belépni a Tőled megvásárolt tananyagba mert “lejárt” a belépési lehetőségem. Erről nem volt szó, éppen azért vásároltam meg, hogy akkor foglalkozzam az anyaggal amikor időm van rá. /Tudod német nyelvterületen dolgozom, itt angolt is kell tanulnom, de az olasz tetszett. Hát sajnálom!!!!

 7. Kedves Judit,

  nem titkolok semmit. 🙂
  Az oldalon lévő programok, illetve általában a már nem élő dolgok valóban nem lettek frissítve, törölve.
  Érdekes módon az online órákra soha senki nem jelentkezett az űrlapon keresztül, mindenki email-ben vagy skype-on keresett meg személyesen.
  A legfontosabb és mindig élő csatorna az email, illetve a hírlevél.
  Ugyanakkor köszönöm az észrevételt, jobban oda fogunk ezekre a dolgokra figyelni.
  Üdv.: Anna

 8. Kedves Anna, megrendeltem az első 50 leckét, el is kezdtem tanulni. Minden rendben megy, mondjuk, nem igazán dizájnosak a leckék, hibák is vannak benne, lenne rajta mit fejleszteni, de igazából nem értek valamit: ez az oldal, amin most vagyunk, a blogod, a kiírt programok…mind-mind lejártak már, a te utolsó bejegyzésed is 2012 novemberi, az online óráknál is 2012-es dátum van beállítva, a belépésnél egy 2013. augusztus 6-án feltett és 31-én lejáró akció ugrik fel. Tartok tőle, már nem igazán foglalkozol itt a dolgokkal. Kérlek, tájékoztass, valóban így van-e, vagy csak titkolod, hogy folyamatosan jelen vagy egy fizetős oldalon. Köszönöm.

 9. Kedves Zsuzsa,
  kérlek, írj Tündének email-t, ő fog tudni segíteni ebben.
  Üdv.: Anna

 10. Kedves Anna!
  Kérlek segits.Megrendeltem Tündétől a kedvezményes tananyagot de nekem nem az első 25 kell mert azt már megrendeltem tőled a második 25 lecke kellen.Segitségedet kérem a tananyag korrigálására.

  Tisztelettel Zsuzsanna

 11. Kedves Anna!
  Nem tudok belépni,mindig kiirja hogy hobás email és jelszó.Légyszives segits.

  Zsuzsanna

 12. Kedves Ágnes!

  Köszönöm, hogy írtál, ez a lehetőség tényleg hiányzott eddig az űrlapról. Most kiegészítettem, a dalos leckék hosszabbítása is megrendelhető fél illetve egy évre.

  CD-re nem lehet egy az egyben kíírni a leckéket, a videók a Youtube-hoz csatlakoznak, ezeket onnan lehet letölteni, a leckék szövegét pedig ki tudod másolni.

 13. Kissné Frankó Ágnes

  Kedves Anna!

  Kb. 1 éve rendeltem Tőled az olasz dalanyag leckét,amivel Kb.3x tudtam foglalkozni,mert olyan elfoglalt vagyok. De ha lehet ugyanazt szeretném,és most már kiiratom CD-re,mert úgy nagyobb esélyem van a tanulásra.Előre is köszönöm megértésedet,és jelezd légy szi,hogy lehetséges-e így.Köszönettel: K. Frankó Ági

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.