Online olasz órák

Használd ki az internet adta előnyöket, tanulj olaszul a saját szobádból! Ha nincs időd, kedved vagy energiád órára szaladgálni, az online tanulás pont Neked való!
Örülsz, ha a nyelvórára időd jut, de az utazás már nem férne bele? Jó lenne, ha házhoz menne a tanár? Szeretnél otthon, az íróasztalod mellől olaszul tanulni? A skype segítségével ez most lehetséges!

Mi kell az online olasz órához?

Egy számítógép, internet kapcsolat, (ha ezeket a sorokat olvasod, Neked ez már megvan :)), ingyenesen letölthető skype program, és egy mikrofonos fülhallgató.

Hogyan működik egy online óra?

Az online órák a hagyományos órákhoz nagyon hasonlóak. A megbeszélt időpontban, mind a ketten a gép elé ülünk, és Skype-on fog zajlani az óra. Majdnem olyan, mintha az asztal két végén ülnénk. Nagy előnye, hogy mind a ketten megspóroljuk az utazásra szánt időt és energiát. Az első óra előtt tarthatunk egy 10-15 perces megbeszélést, hogy megtudjam, milyen szinten vagy, mire van szükséged, hogyan szeretnél tanulni, és Te is felteheted a kérdéseidet.

Milyenek az online olasz órák?

Mivel ez egy magánóra, maximálisan a Te igényeidre szabom. Akár teljesen kezdő vagy, akár nyelvvizsgára készülsz, vagy fel szeretnél zárkózni a suliban, netán egy olasz nyaralás előtt állsz, a nyelvtanra gyúrnál, vagy a beszédkézségedet fejlesztenéd, úgy fogom alakítani az órákat, hogy elérd a céljaidat.

Árak

Az online olaszórák igény szerint 60 vagy 90 percesek. Az árak az órák jellegétől és rendszerességétől függnek.

60 perces óra 2700-3500 HUF Skype:
Scsaurszki Anna
90 perces óra 3800-4900 HUF