PICCOLO intenzív olasz tanfolyam

Mi ez?

Egy intenzív, három alkalomból álló olasz tanfolyam, amelynek keretében az Olasz Kezdőknek online tanfolyam első csomagjának (1-25 leckék) anyagát gyakoroljuk be a beszédben. Sok újdonságot nem fogunk tanulni, a beszédben gyakoroljuk be, amit önállóan megtanultál. 

Nekem való?

Ha megvetted az Olasz Kezdőknek PICCOLO csomagot, és a tananyag nagy részét elsajátítottad már, emellett úgy érzed, jó lenne a számítógép falai közül kijönni, és a valóságban, a beszédben, egy kis csoportban begyakorolni a tanultakat, akkor itt a helyed.

Hol?

Az olasz tanfolyam Budapesten, Óbudán lesz, a Kolossy tér közelében.

Mikor, hány óra?

Az olasz tanfolyam három, “intenzív” napból fog állni. Minden alkalommal, heti gyakorisággal 4×45 percet gyakorlunk, valamikor 2012 október vagy november folyamán.

Hány fős csoportban fogunk gyakorolni?

Egy ilyen “beszélős” tanfolyam akkor a leghatékonyabb, ha kiscsoportban tanulunk. Így a csoport maximum 9 főből fog állni. A minimum pedig 4, legalább ennyi jelentkező esetén indítom el a tanfolyamot.

Nem vagyok túl idős/túl fiatal a csoportba?

Az Adria parti intenzív olasz tanfolyam kapcsán is sok ilyen levelet kaptam. A korod miatt ne aggódj, minden korosztályból vannak tanulóim, és vegyes csoportok szoktak összejönni. nem indítok külön „senior” csoportot, nem fog gondot okozni, ha az átlagnál idősebb vagy fiatalabb vagy.

Mennyibe kerül?

Az olasz tanfolyam árát a pontos időpont kialakulása után tudom megírni.

Érdekel a tanfolyam? Részt vennél rajta?

A pontos időpont még nem alakult ki, ez a jelentkezőktől, azaz Tőletek függ. Ezért is kérlek, töltsed ki az alábbi űrlapot, ha érdekel a tanfolyam! Az űrlap kitöltése semmire nem kötelez Téged!

A tanfolyam megfelelő számú jelentkező esetén indul el. Hamarosan megírom a további részleteket: a tanfolyam programját (mit fogunk tanulni), az árát, a pontos helyszínt és további tudnivalókat. Ha első kézből szeretnéd mindezt megtudni, töltsd ki az alábbi rövid űrlapot, Nektek fogom először elküldeni email-ben a részleteket.

Ha egyéb megjegyzésed, javaslatod, kérdésed van a tanfolyammal kapcsolatban, kérlek, komment formájában írd meg, hamarosan válaszolni fogok!

4 hozzászólás

  1. Engem érdekelne a tanfolyam,de vidéki vagyok,két kicsi gyerekkel,nagyon bizonytalan,hogy lesz-e aki vigyáz rájuk.

  2. Margit, szerintem félreértetted: a heti 4×45 perc egy napon lesz megtartva. Összesen három alkalomból fog állni ez a tanfolyam.

  3. Jó és hasznos ötlet, de mivel vidéki vagyok az utazási költség nagyon megdrágítaná a tanfolyamot.

  4. Érdekelne, de mivel vidéki vagyok, így nem tudok hetente 4 alkalommal felmenni.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.