Olasz est – csevegő klub – élőben, olasz ínyencségekkel!

Az online olasz tanulásnak sok előnye mellett egy hátránya biztosan van: a személyes kapcsolat hiánya. Egy saját közvélemény kutatásom szerint ez az egyik leggyakoribb probléma: nincs kivel gyakorolni a beszédet.
Ezért a Study Skype vezetőjével, Helgával arra gondoltunk, szervezünk Nektek egy olasz estet. Februárban (amikor ez a bejegyzés született) kísérleti jelleggel hirdettük meg az első alkalmat. Nagyon jól sikerült, nagy örömünkre sok pozitív visszajelzést kaptunk, így azóta többször is megismételtük.

Friss infó! Az aktuális (következő) olasz est

Az éppen aktuális olasz est részleteit mindig  ide linkelem be, katt ide a részletekért! >> Ez egy facebook-os esemény, itt is csatlakozhatsz, de kérünk, hogy mindenképpen jelentkezzél Helgánál is a studyskype.csevegoklub@gmail.com címen!

Kaptunk már pár visszajelzést, hogy jó lenne ilyet rendezni más nagyvárosokban. Egyelőre – mivel mi is Budapesten lakunk- a fővárosban tudjuk ezt megszervezni. Úgyhogy ez főleg a budapestieknek szól, illetve azoknak, akik szoktak járni Budapesten, vagy szívesen eljönnek egy ilyen este kedvéért.

Miről szól az olasz est?

Olasz anyanyelvűekkel cseveghettek, (lehet, hogy az online csevegő klub tanárai is ott lesznek) és találkozhattok más olasz tanulókkal is. Így akár tanulópartnert is találhattok magatoknak, tananyagot, könyvet, cd-t, tapasztalatot cserélhettek egymással az olasz tanulással kapcsolatosan. Eltölthettek egy kellemes estét egy belvárosi olasz étteremben, közben olasz finomságokat kóstolhattok, amik egyenesen Olaszországból érkeznek.

Kiknek ajánljuk?

Mindenkinek, aki kedvet érez hozzá! 🙂 Ha még kezdőbb olaszos vagy, és inkább csak hallgatnád, ahogy a többiek olaszul trilláznak, akkor is gyere nyugodtan! Persze magyarul is ismerkedhetsz a többi olasz tanulóval, ez egy kötetlenebb, beszélgetős este lesz. Ha nagyon vegyes szintűek a jelentkezők, az étteremben majd adunk lehetőséget arra, hogy így csoportosuljatok. Azaz egymás közelében ülnének a kezdőbbek, így ők a saját szintjükön tudnak beszélgetni, és egy kevésbé hadarós olaszt ültetünk közéjük, és így tovább.

Részletek az olasz estről

Ha érdekel az olasz est, add meg itt alul az email címedet, így mindig fogok küldeni egy email-t az aktuális olasz estről. Ez semmilyen kötelezettséggel nem jár, és nem is számít jelentkezésnek. A címed megadásával abba egyezel bele, hogy küldhetünk Neked információt az olasz estről.

Eddigi olasz estek

Itt találsz képeket az eddigi olasz estekről, mindig a FaceBook-os esemény linkjét adtam meg, oda töltöttük fel a képeket.

1. olasz est – 2013. április 17. >>>

2. olasz est – 2013. május 28. >>>

nyári szünet után 3. olasz est – 2013. október 29. >>>

 

5 hozzászólás

  1. Szia kedves Ildikó!
    Olasz est szeptember közepe-vége felé lesz, mikor mindenki visszatér a nyaralásából. A konkrét időpontról olvasni lehet majd az Olasz Nyelvlecke és a Study Skype oldalán is, de kedves korábbi résztvevőinknek és tanulóinknak személyes üzenetet is küldünk a pontos helyről, időpontról. Addig is további jó pihenést kívánok Neked: Helga

  2. Szia Miklós!
    Köszönjük érdeklődésedet. Az olasz est szeptember közepe-vége felé lesz – mikor mindenki visszatér a pihenéséből – de olvasni lehet majd róla az Olasz Nyelvlecke, és a Study Skype oldalán is és természetesen korábbi kedves résztvevőinknek személyes üzenetet is küldünk majd a pontos időpontról :)Addig is további szép nyári napokat Neked: Helga

  3. Szia!Mikor lesz augusztusban vagy szeptemberben est?

  4. Ciao Miklós!
    Április 17-én 18.00-kor lesz az olasz est, a studyskype.csevegoklub@gmail.com címen lehet jelentkezni.

  5. Mikor lesz ez az olasz est?

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.