Új PICCOLO tanfolyam januárban

Új PICCOLO – intenzív olasz tanfolyam

Biztos hallottál már a PICCOLO intenzív olasz tanfolyamról, amit pár hónapja hirdettem meg, és novemberben indult egy csoport. Sok levelet kaptam, amiben azt írtátok, hogy jöttetek volna a tanfolyamra, de nem volt jó az időpont. Ahogy ígértem, januárban is indítok ilyen csoportot, kettőt is! A részleteket a múltkor leírtam, a dátumokon és az időpontokon kívül minden érvényes az új tanfolyamra is. Itt találod az általános részleteket az intenzív olasz tanfolyamról >> Az új tanfolyam időpontjait pedig itt találod alább.

Időpontok

Két időpont lesz, az egyik hétfő esténként, a másik pedig egy hétvégén. Így azok is tudnak jönni, akik dolgoznak, vagy messzebb laknak. Sőt, a két tanfolyam között lesz átjárási lehetőség, ha egy alkalmat ki kell hagynod, a másik csoportban bepótolhatod.

“A” csoport időpontjai
  • január 14.  (hétfő) 18.00-21.15-ig
  • január 21.  (hétfő) 18.00-21.15-ig
  • január 28.  (hétfő) 18.00-21.15-ig
“B” csoport időpontjai
  • január 18. (péntek) 18.00-21.15-ig
  • január 19. (szombat) 10.00-13.15-ig
  • január 20. (vasárnap) 10.00-13.15-ig
90 perc után lesz egy 15 perces szünet, ezért a “bruttó” időtartam 195 perc.
A minimális létszám 4 fő, mindkét csoport ennyi jelentkező esetén indul el.

Miért jó, ha elvégzed a tanfolyamot? 

A nyelvtanulásban a beszéd alapvető fontosságú. Akkor tudsz valamit igazán, ha a beszédben is gond nélkül tudod alkalmazni. A tanfolyam után magabiztosan fogod tudni ezeket az alapokat, amire bátran építkezhetsz.

Jelentkezés

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével tudsz. Kérlek, itt jelentkezz mindenképpen, ne email-t írj, mert úgy esetleg elkeveredhet a jelentkezésed!

Minden jelentkezőnek január 4-én email-ben fogok visszajelezni, hogy elindul -e a tanfolyam. Ebben az emailben fogom megírni a pontos helyszínt is. A tanfolyam megkezdése előtt fizetendő 3500 Ft előleg, a fennmaradó összeg pedig majd az első alkalom előtt fizetendő banki utalással vagy a helyszínen, készpénzben.

 

8 hozzászólás

  1. Kedves Viki!
    Egyelőre sajnos szünetel a PICCOLO tanfolyam, de tervben van véve új tanfolyamok indítása, kezdő és magasabb szinten is, viszont várhatóan csak a jövő évben. Amint lesz, fogok róla hírlevelet írni, és a Facebook oldalamon is közzé teszem.

  2. Szia!

    Szimpatikus ez a piccolo tanfolyam. Nem tervezel hasonló tanfolyamaot csak magasabb szinteken is?:)

  3. Kedves Anna!

    Én most “tévedtem” erre az oldalra és nagyon tetszik. Azt szeretném kérdezni, hogy lesz-e ill. tervezel-e egy új “PICCOLO” tanfolyamot? Ha igen, mikor?

    Üdv, Lívia

  4. Éva, az oldalon megtalálsz minden részletet.
    Ma este fogok írni minden jelentkezőnek, az ár 10800 Ft.

  5. Jelentkeztem, de nem válaszolt,
    Anna! Mennyi lesz az ár? Ezt a kheeva friméles mail címre megküldenéd?köszi Kamondiné Honti Éva

  6. Kedves Enikő!
    Ezen az oldalon vannak a részletek, itt írtam a helyszínről is: http://www.olasz-nyelvlecke.hu/blog/piccolo-olasz-tanfolyam/
    A tanfolyam Budapesten lesz.

  7. Engem erdekelne a tanfolyam de hol rendezodik meg,melyik varosba?

  8. bartha gabriella

    Kedves Anna

    Nagyon szépen köszönöm az ingyen leckéket ,szorgalmasan tanulom is .Én egy kis faluban élek messze a Fővárostól , nincs lehetőségem csak így tanulni ezt a szép csodálatos nyelvet :Nagyon hálás vagyok érte ,hogy lehetővé tette.Köszönöm

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.