GY.I.K.

Ha valami kérdésed van a leckékkel kapcsolatban, nézd meg, hogy megtalálod –e itt rá a választ!

online olasz - gyakori kérdések

Ha nem, komment formájában tedd fel a kérdésedet, így 1-2 napon belül válaszolok rá. Ha e-mail-t írsz, lehet, hogy csak több nap után lesz időm válaszoni.

Három témában gyűjtöttem össze a leggyakrabban felmerülő kérdéseket:

1. Rendeléssel, fizetéssel kapcsolatos kérdések
2. A leckékkel, tananyaggal kapcsolatos kérdések
3. A leckék használatával kapcsolatos, technikai kérdések

1. Rendeléssel, fizetéssel kapcsolatos kérdések

Hogy működik a csekkes befizetés?

A csekket nem én küldöm, (az a sárga csekk, amit előre kitöltenek és kipostáznak). Nálam rózsaszín csekken tudod befizetni a leckék árát, ezt a postán adják, és ott tudod kitölteni. Ugyanazokat az adatokat kell megadni, mint a banki utalásnál (név, bankszámlaszám, bank neve). A csekkes befizetést átfutási ideje 3-4 munkanap szokott lenni, amint beérkezett a pénz, aktiválom a hozzáférésedet a leckékhez. Ha minél előbb el szeretnéd kezdeni a tanulást, elküldheted a befizetett csekk szkennelt változatát email-ben, így még aznap aktiválom a hozzáférést.

Nem Magyarországon élek, hogyan tudom megoldani a befizetést?
Banki utalással külföldi számláról is rendezni tudod a befizetést.

A nemzetközi utaláshoz szükséges banki adatok:
Számlatulajdonos: Scsaurszki Anna Veronika
IBAN: HU89109180010000010347140008
Bank: Unicredit Bank
Swift kód: BACXHUHB

A leckecsomagok ára euróban:

 • PICCOLO – 26 Euro
 • MEDIO – 45 Euro
 • GRANDE – 83 Euro
 • Olasz Meló – kiegészítő csomag – 31 Euro
 • Studiamo Cantando – 19 Euro
 • ONON Plusz : 19 Euro
 • ONON Plusz Prémium – akciós bevezető áron: 33 Euro

Paypal-on keresztül is fizethetsz, ha regisztrálsz a www.paypal.com oldalon. Ebben az esetben az info@olasz-nyelvlecke.hu címre utalj!

Ha most csak a PICCOLO / MEDIO csomagot rendelem meg, később megrendelhetem a többi leckét is?
Igen. A többi leckét 25-ös csomagokban rendelheted meg. Ha külön veszed, az első két csomag 6.850 Ft, a harmadik és a negyedik 7.650 Ft. A további leckecsomagokra majd a belépő felületen tudod leadni a rendelést.

Hogyan tudom meghosszabbítani a hozzáférésemet, ha lejárt?
Ezen az oldalon írtam le részletesen a hosszabbítási lehetőségeket.

Miért van határidő, miért nem örökös a hozzáférésem?
Ez egy online szolgáltatás, bárhonnan eléred a leckéket, ahol van internet kapcsolat. Ennek a hátterében egy szerver, internetes tárhely, folyamatos rendelkezésre állás, karbantartás és munka áll. Ezért a legtöbb online szolgáltatáshoz hasonlóan ez is határidőhöz van kötve. Emellett kinyomtathatod a leckéket, lementheted a hanganyagokat, így később is elő tudod venni, ha nem hosszabbítod meg a hozzáférést. Viszont ahhoz, hogy az eredeti formájában működjön a tananyag (közvetlen a szövegek alatti hanganyagokkal, feladattal, megoldással, helyenként külső linkekkel), az internetes felületre van szükség.

2. A leckékkel, tananyaggal kapcsolatos kérdések

Ha megrendelem a folytatást, utána is 2-3 naponként fogod küldeni a leckéket?
Nem. A megrendeléssel egy egyedi belépő kódot kapsz, amivel az internetes felületen be tudsz lépni a megvásárolt csomagba, és annak minden leckéjéhez hozzáférsz. Teljes mértékben Te osztod be az idődet, ismételni is visszamehetsz bármikor.

Mennyi időre van szükség egy csomag (25 lecke) elsajátításához?
Ahogy a próbaleckékből láthattad, a tananyag könnyen “emészthető” kis egységekre van felosztva. Egy leckét fél óra alatt nyugodtan át tudsz nézni, és ahhoz, hogy alaposan megtanuld, (tanulótól függően) 1-3 órára van szükség. Ha minden héten csak egy leckét tanulsz meg, ami lassú tempónak mondható, akkor is fél év alatt végzel 25 leckével, ennek megfelelően alakítottuk ki a hozzáférési határidőket. A tapasztalat az, hogy ha valaki akár munka, tanulás mellett, rövidebb kihagyásokkal, de komolyan és rendszeresen foglalkozik a tanulással, 3-4 hónap alatt végez egy 25-ös egységgel.

Hány lecke szükséges ahhoz, hogy elboldoguljak Olaszországban a mindennapokban?
Minimum 50 lecke alapos elsajátítása szükséges a hétköznapokban való boldoguláshoz. Itt találsz egy részletes leírást az egyes leckecsomagok tartalmáról: http://olasz-nyelvlecke.hu/feladatok/feladat_1202.php

Hány lecke szükséges az alapfokú / középfokú nyelvvizsga letételéhez?
Ahány nyelvvizsga, annyi követelményrendszer, ha nyelvvizsgára készülsz, előtte mindenképpen érdemes célzott feladatokat csinálni. A 100 lecke körülbelül lefedi az alapfokot. Itt találsz egy részletes leírást az egyes leckecsomagok tartalmáról: http://olasz-nyelvlecke.hu/feladatok/feladat_1202.php

Célom a középfokú nyelvvizsga. A 100 lecke után milyen tananyagot tudsz ajánlani?

További online tananyagom nincsen, ami a középfokú nyelvvizsgára készít fel. Ha eljutsz az erős alapfokú szintre, (100 lecke) érdemes kiválasztani, hogy milyen nyelvvizsgát szeretnél tenni (egynyelvű / kétnyelvű, és pontosan melyik intézményben, mert mindenhol egy kicsit más), majd konkrétan arra a vizsgára készülni. Ha a 100 leckét alaposan megtanulod, utána egy pár hónapos intenzívebb tanfolyam -akár csoportban, akár magántanárral- elegendő a sikeres középfokú nyelvvizsgához.

Várható a leckesorozat folytatása?
Tervbe van véve a folytatás egy következő 25 leckés csomag formájában, de a megjelenés időpontja egyelőre bizonytalan.

A tananyag első öt leckéje megegyezik az ingyenes leckékkel, amire fel lehet iratkozni?
Igen, a tananyag első 5 leckéjét küldöm ki ingyenesen. Mivel ez az alapja az egésznek, ezek a leckék benne vannak a kezdő csomagban is, több okból is: 1, sokan nem iratkoznak fel az ingyenes leckékre, hanem egyből rendelnek, 2, így bármikor könnyedén vissza tudsz menni, ha elfelejtettél valamit például a kiejtéssel kapcsolatban.

Mit tanulhatok meg az egyes leckecsomagokból?

Az alábbi oldalakon bővebben leírtam a négy 25-ös csomag tartalmát.

1. csomag (1-25 leckék): >>>

2. csomag (26-50. leckék): >>>

3. csomag (51-75. leckék): >>>

4. csomag (76-100. leckék): >>>

3. A leckék használatával kapcsolatos (technikai) kérdések

Már megrendeltem a leckéket, eddig be tudtam lépni, de most nem sikerül. Mi az oka?
Valószínűleg több ablakban is meg volt nyitva a nyelvlecke, ilyenkor a program biztonsági okokból kiléptet. Zárd be a böngésződet, nyisd meg, majd lépj be újra az oldalra, és működni fog. Ha mégsem, írj nekem egy email-t és a lehető leghamarabb utánanézek.

Nem működik a jelszavam, azt írja ki, hogy hibás, mit tegyek?
Figyelj arra, hogy az email cím és a jelszó után ne legyen szóköz! A jelszót pontosan úgy írd be, ahogy megadtam, kis -és nagybetűkre, ékezetekre ügyelve! ha így sem működik, írj nekem az anna@olasz-nyelvlecke.hu email címre, és a lehető leghamarabb megoldom a problémát.

Segítség, elfelejtettem a jelszavamat / eltüntettem a belépő oldal linkjét!
Próbáld meg a leveleződben visszakeresni azt az email-t, amit aktiváláskor küldtem, abban benne van minden információ. Ha nem sikerül, írj nekem az anna@olasz-nyelvlecke.hu email címre, és a lehető leghamarabb újraküldöm a szükséges adatokat.

Van CD-s változata a leckéknek, amit autóban hallgathatok?
Egyelőre nincs. A hanganyagokat viszont lementheted a gépedre (jobb gomb – mentés) és ezután kiírhatod CD-re. (Csak saját használatra!)

Nem indul el az egyik leckében lévő videó, mi az oka?
A beépített videók alatt mindig vannak alternatív linkek, ha nem indul a videó, ezeken tudod elérni. A videók, zeneszámok a YouTube-on keresztül mennek, előfordul, hogy onnan letiltják. Ha ilyen észlelsz, kérlek, írj az anna@olasz-nyelvlecke.hu címre!

Jól írtam be a feladat megoldását, mégis hibásnak jelzi, miért?
A program érzékeny a kis –és nagybetűkre, ha a mondat elejét kisbetűvel kezded, hibát fog jelezni. Írásjeleket se írj a szövegdobozba, a program így is hibásnak fogja értelmezni a szót. Ha mégis hibát, elírást találsz, jelezd nekem az anna@olasz-nyelvlecke.hu címre, kérlek, ilyenkor írd meg a lecke és a feladat számát!

Okos telefonról lehet használni a leckéket?
A leckék nem lettek kifejezetten optimalizálva okos telefonokra, de például Opera Mini-vel megfelelően működnek. Azt javaslom, hogy ha okos telefonon akarod majd használni, rendelés előtt próbálj ki egy próbaleckét. A többi lecke is ugyanolyan felületen van és ugyanazzal a programmal fut, tehát ha a próbalecke számodra megfelelően fut az okos telefonon, akkor a többi is menni fog.

Nem tudom megnyitni a mintaleckék feladatait, mi lehet az oka?
Nagy valószínűséggel átmenetileg nem működött az oldal, és pont akkor próbáltad. Ha másnap sem megy, írj az info@olasz-nyelvlecke.hu címre, és utánanézünk.

Nem kaptam meg az összes mintaleckét az Olasz Kezdőknek tanfolyamból, miért?
Sajnos előfordul, hogy (akár a beállítás ellenére is) fennakad a spam szűrőn egy-egy e-mail-em, valószínűleg ez történt. Íme mind az öt mintalecke linkje:

1. lecke: http://olasz-nyelvlecke.hu/minta/lecke_01.php
2. lecke: http://olasz-nyelvlecke.hu/minta/lecke_02.php
3. lecke: http://olasz-nyelvlecke.hu/minta/lecke_03.php
4. lecke: http://olasz-nyelvlecke.hu/minta/lecke_04.php
5. lecke: http://olasz-nyelvlecke.hu/minta/lecke_05.php

A mintaleckék után is küldök sok hasznos anyagot, információt, ha nem akarsz lemaradni, javaslom, hogy állítsd be a spam szűrődet, illetve néha ellenőrizd a spam ládádat.

Nem kaptam meg az összes mintaleckét a Studiamo Cantando! olasz dalos tanfolyamból, miért?
Sajnos előfordul, hogy (akár a beállítás ellenére is) fennakad a spam szűrőn egy-egy e-mail-em, valószínűleg ez történt. Íme mind a három mintalecke linkje:

1. lecke: Andrea Bocelli >>
2. lecke: Laura Pausini >>
3. lecke: Adriano Celentano >>

A mintaleckék után is küldök sok hasznos anyagot, információt, ha nem akarsz lemaradni, javaslom, hogy állítsd be a spam szűrődet, illetve néha ellenőrizd a spam ládádat.

Nem tudom letölteni a gépemre a Quick Time Playert, így nem tudom meghallgatni a feladatok hanganyagait.
A megrendelt leckékben van egy alternatíva a feladatok hanganyagainak megnyitására, Windows Firefox Pluginnal működik. Érdemes utánajárni azonban a Quick Time Playernek, ha emiatt nem működnek a hanganyagok, nem tudjuk vissztéríteni a leckék árát.

Rosszul, olvashatatlanul jelennek meg a feliratok, mit csináljak?
Valószínűleg az internet böngésződ a „ludas”, egy elavult verziót használsz. Frissítsed a böngésződet (a frissítás ingyenesen letölthető az internetről). Az olasz tananyaghoz a Mozilla Firefox és a Google Chrome böngészők használatát ajánljuk.

Le szeretném menteni a gépemre a tananyagot, hogyan lehetséges?

A tananyag online használatra lett kialakítva, ezért nem lehet teljes egészében lementeni a gépre. A szöveget, a képeket és a táblázatokat ki tudod másolni, a hangfájlokat pedig egyesével le lehet menteni a gépre. A feladatok egy általunk írt program segítségével működnek, ami lehetővé teszi az automatikus javítást is, ez csak az online felületünkön működik. A belépő felületen van egy “Hogyan tudom meghosszabbítani a hozzáférésemet?” feliratú link, ott leírtam a hosszabbítási lehetőségeket.

A TE kérdésedre nincs itt a válasz? Írd meg komment-ként, 2 munkanapon belül itt találod a választ!
Share

140 hozzászólás

 1. MàC,grande forme dominicale! Vous repassez en tête après le contre-la-montre sponsorisé par BdB. Phil&Zorg&Henri tenteront-ils une poursuite trois avec les prochaines montées?ps: gaffe aux contrôles antidope, il semblerait que votre verve ne se déploie jamais mieux que lorsque, comme aujourd’hui, l’EPO distille son venim dans le corps social. EPO: Eructation Papiste à l’Obéissance. BàV & bravo.

 2. Your article peecrftly shows what I needed to know, thanks!

 3. Kedves Anna!
  A megfelelő felületen kértem a tananyagom meghosszabbítását.
  Sajnos semmilyen választ nem kaptam.
  Várom mielőbbi válaszát!
  Üdvözlettel, Nagy Judit

 4. Érdeklődöm, hogy a 100 órás tanfolyam csomagot megkaphatom-e egy év alatt is (ha jól számolom, akkor ez heti két alkalmat jelent..??), mivel újrakezdő vagyok, így picit gyorsabban tudok haladni. Köszönöm.

 5. Kedves Anna! Ne haragudjon egyenlőre nem foglalkozom a nyelvel, mert utazom, és ezzel kapcsolatos teendőim miatt nem érek rá. Jövő hónap végén jelentkezem, és addigra eldöntöm, hogy mi lesz ez után. Addig is köszönöm a leckéket.
  Valéria

 6. Kedves Anna.
  Nagyon örülök, hogy Rád találtam:):), tuti fogom folytatni, következő hónapban rendelem meg az alap első 25 leckéjét. És én a szöveges részeket kimentettem, még az mp3-ast is, csak az éneket, illetve gyerekdalt (az nagyon tetszik..) nem tudtam.
  Az biztos, hogy mind a 100-at végig fogom csinálni, csak lassabb tempóban, mert hétközben 10-12 óra+utazás, csak hétvégén jut erőm-időm /62 évesen:):)/, engem igazán az operák világa tett kiváncsivá, hogy a szöveget is értsem, ne csak a zenét élvezzem. Köszönöm. Ciao

 7. Kedves Éva!
  Valami probléma lehetett az űrlappal a honlapon, már írtam Neked email-t ezzel kapcsolatban!

 8. Bertalanné Éva

  Kedves Anna!
  Nagyon köszönöm az ingyen leckéket. Ezáltal elhatároztam, hogy megtanulok olaszul. Meg is rendeltem online felületen és email-ben is. Ez már két hete. Sajnos semmi válasz nem érkezett azóta. Kérlek, válaszolj, hogy mit tegyek, ha a Piccolo csomagot meg szeretném rendelni.
  Köszönettel, Éva

 9. Kedves Sára és Szilvi,
  köszönöm az észrevételeiteket!
  A hibák oka a néhány héttel ezelőtt történ szerverváltás, akkor csúszhatott el pár dolog.
  Nagy részük már javítva lett, a maradékon dolgozik a technikus, remélhetőleg 1-2 napon belül azokat is sikerül megoldani.
  Addig is köszönöm a türelmeteket és megértéseteket!
  Üdv.: Anna

 10. Kedves Anna!

  Jelenleg a 11-es leckénél tartok, de néhány hibát már én is észleltem. A 6-os és 10-es leckékben lévő youtube videókat nem tudom megnyitni, valszeg letiltotta a youtube. Továbbá a 11-es leckében nincsenek benne az új szavak és az “EZ” mutató névmás sincs elmagyarázva, csupán a feladatokban jönnek fel. Kérlek nézz utána ezeknek, mert így nehéz tovább menni a tanulásban.
  Köszönettel,
  Szilvi

 11. Kedves Anna!

  Jelenleg a 11-es leckénél tartok, de néhány hibát már én is észleltem. A 6-os és 10-es leckékben lévő youtube videókat nem tudom megnyitni, valszeg letiltotta a youtube. Továbbá a 11-es leckében nincsenek benne az új szavak és az “EZ” mutató névmás sincs elmagyarázva, csupán a feladatokban jönnek fel. Kérlek nézz utána ezeknek, mert így nehéz tovább menni a tanulásban.
  Köszönettel,
  Szilvi

 12. Kedves Anna!
  Egy hete mailben megírtuk észrevételeinket a kapott anyagról, és mellékeltük a meglehetősen hosszú hibalistát. Az anyag jelenlegi formájában csak korlátozottan használható. Azóta várjuk a választ!!!

  János és Sára

 13. Kedves Gábor!
  Köszönöm, hogy jelezted a hibát! átmeneti technikai gubanc volt, már javítva lett, úgyhogy újból meg lehet nyitni a linkeket.
  Üdv.: Anna

 14. Kedves Anna!
  Az első lecke után vártam a másodikat,de
  mostanában nem volt időm foglalkozni a leckékkel,és már a 3. lecke is megjött.És egyiket sem nyitja meg(1,2,3)
  Üdv.
  Gábor

 15. Kedves Anna!Nagyon köszönöm az öt leckét,mint ahogy már a multkor is leírtam,csak kíváncsiságból kértem ezeket.Én már megvettem egy csomagot s tanfolyamra is járok, s ha szerencsém lesz eredeti olasszal is tudok egy kicsit társalogni. Mégegyszer köszönöm a segítségedet de én nem kérek több leckét. Üdvözöl: Ilona

 16. Blanka kisgyorgy

  Üdv.
  a leckéken elért eredményeimnek nincs konkrét pontozott kiértékelése????

 17. Szia Barbara,
  sajnos egyelőre haladó csomag nincs, csak a 100 leckéből álló kezdő tananyag.

 18. Kedves Anna!

  Én nem vagyok kezdő már 100 csoportos nyelvórán vagyok túl. Nagyon szeretnék egy haladó csomagot 100 órában lehetséges???

  Köszi

 19. Szia Ágnes!
  Örülök, hogy tetszenek a leckék! 🙂
  A szó kiejtése (magyar betűkkel, “lebutítva” írva): “finokkiona”, mind a kettő ‘I’ betűt kiejtjük.

 20. Kedves Anna!
  Köszönöm a leckéket(egy még hátra van).A dalok a szövegértéssel nagyon tetszik.Én annyira kezdő vagyok,hogy egy-két köszönésen kivül semmit sem tudok olaszul.Próbálom a nyelvtani részt megérteni,gyakorolni de most mégis lenne egy kiejtési gondom.Hogy ejted ki azt a szót,hogy finocchiona
  Még nem mindig érzékelem,hogy hol kell az i-t kiejteni.
  Segítségedet köszönöm.

 21. Kedves Móni,
  köszönöm, hogy írtál!
  Itt van helyesen a link: http://www.olasz-nyelvlecke.hu/gyakorlo-feladatok-1-5/
  Hamarosan utánanézünk, és a leckékben is javítjuk.

 22. Kedves Anna, kicsit lassabban haladok, most pl.az 5. leckét ismételem át és találtam benne egy linket gyakorlatokra, amit viszont nem tudok megnyitni. Lennél szíves megnézni?
  Köszi! Moni
  http://www.olasz-nyelvlecke.hu/feladatok/feladat_1013.php

 23. Kedves Judit,

  az alábbi oldalon írtam le a hosszabbítási lehetőségeket: http://www.olasz-nyelvlecke.hu/online-olasz-tananyagok-hozzaferes-meghosszabbitasa/ a 6, 12 vagy 24 hónapra lehet hosszabbítást rendelni, az űrlapot majd az oldal alján találod.

  Üdv.: Anna

 24. lemaradt az eleje..bocsánat

  Kedves Anna!

  🙂

 25. Írtam neked emailt egy kérdéssel,de mivel mostanában többen panaszkodtak, hogy nem kapják meg a leveleimet, ezért gondoltam itt is felveszem veled a kapcsolatot. A kérdésem röviden a következő: van rá mód, hogy folytassam a tanfolyamot ha lejárt már az engedélyem ( illetve azt hiszem,h lejárt)

 26. Kedves Anna, még április 2-án megrendeltem és átutaltam a díját a két első leckecsomagnak, ezt megírtam e-mailben is, de máig nem jött semmilyen visszajelzés, pedig reméltem, hogy most mikor több időm van, nekifoghatok a tanulásnak.
  Mikor fogok tudni hozzáférni a tananyaghoz?
  Üdvözlettel

 27. Szia Anna,
  Húsvét vasárnap és hétfőn a legtöbb üzlet zárva van.
  Szombaton a nagyobb üzletek, bevásárlóközpontok nyitva vannak, a kisebb boltoknál változó.
  Buon viaggio!
  Anna

 28. Kedves Anna!
  Most husvétkor Olaszországba,Verona környékére utazom.Azt szeretném megkérdezni hogy vannak nyitva az üzletek,ill.nyitva vannak-e szombaton pl.?köszönöm válaszod!
  Üdv:L.Anna

 29. Kedves Tibor,
  a román nyelv ismerete nagyon sokat segít az olasz tanulásban. Annak, aki ismer valamilyen latin nyelvet, nem ajánlatos kezdő csoportba beiratkozni, mert sokkal gyorsabban tudna haladni, mint a többiek, akik nem beszélnek latin nyelvet. Ha önállóan vagy magántanárnál kezdesz tanulni, gyorsan fogsz haladni.
  Üdv.: Anna

 30. Szia !Az lenne a tiszteletteljes kérdésem ,mivel anyanyelvi szinten beszélem a román nyelvet és egy olasz szövegből elég sok szavat megértek és fölismerem mint teljesen kezdő ,mennyire lenne előny egy középfokú nyelvvizsga eléréséhez .
  Köszönettel :Kovács Tibor

 31. Kedves Ági,
  írtam emailt! 🙂

 32. Kedves Anna!

  Szeretnék érdeklődni, hogy pénteken megrendeltem a kezdő csomagot, banki utalással ki is fizettem, de ezidáig nem kaptam meg a csomagot (aktiválókódot, stb). Mikorra várhatom?

  Üdv: Ági

 33. mar megrendeltem ki is fizettem szept 10 én a 100 leckeset mikor erkezik a csomag

 34. KEDVES ANNA.MEGKAPTAM AZ ELKULDOTT OT LECKET KOSZONOM SZEPEN.IGYEKSZEM A SZAVAKAT MINDENNAP ISMETELGETNI .A KIEJTESEM NEM TUDOM MENNYIRE JO DE HA LESSZ ALKALMAM HASZNALNI AKKOR FOG KIDERULNI.AZT SAJNALOM HOGY A LECKEKBOL NEM TANULTUNK MEG TIZIG SZAMOLNI DE AZ IS LEHET HOGY EN NEM TUDTAM HOGY HOL KELL MEGTALALNI A LECKEKBEN.MEGEGYSZER KOSZONOM SZEPEN A Z ELKULDOTT LECKEKET.KIVANOK TOVABBI JO MUNKAT ES EGESSEGET.

 35. Kedves Ági,
  Neked is Helga fog segíteni, jeleztem a problémát. Kérlek, az aktiváláskor megadott email címen jelezzétek a jövőben a hasonló problémákat.
  Üdv.: Anna

 36. Nilgesz Timea Ildiko

  Ciao Anna!
  Az ige ragozasaval kapcsolatos lecket nem tudsz kuldeni…nem surgos…es a leckekkel kapcsolatosan nagyon de nagyon koszonom a hasznos es jatekos leckeket…tovabbra is szep napot!!! 🙂

 37. Kedves Anna! Továbbra sem tudok belépni a gyakorló feladatokhoz! Illetve be tudok lépni, de ha rákattintok az első gyakorlatra, az egy blogger oldalra irányít , ami az az információt adja, hogy” csak meghivottak használhatják! Kérj meghívót a blog tulajdonosától” !
  Köszönöm a segítséged!
  Ági

 38. Virág Angéla Judit

  Kedves Anna!
  Megrendeltem a tananyagot, de sajnos nem tudom az ingyenes leckéket sem mindet megnyitni, vagy a hanganyagot nem tudom meghallgatni, pedig az kell a tesztekhez!
  Látom, hogy más is küszködik ezzel.
  Nagyon szeretném az anyagot, de ha nem lehet használni akkor, sajnos nem tartok rá igényt!
  Kérlek nézesd meg az oldaladat!
  Üdvözlettel: Virág Angéla Judit
  Ui: Továbbra is szeretném megvenni a tananyagot, ha rendezed az oldaladat!!!!!

 39. Kedves Judit,
  ezzel kapcsolatban Helga fog segíteni, írni fog Neked emailt. Az ilyen problémákat mindig jobb, ha email-ben jelzitek, úgy előbb tudunk reagálni.
  Üdv.: Anna

 40. Kedves Anna!
  Továbbra sem tudom elérni a megvásárolt gyakorló
  feladatokat! Szeretném tudni, mi az oka.
  Köszönöm!

 41. Nilgesz Timea Ildiko

  Nagyon koszonom a leckeket.Nagyon hasznosak voltak a leckek es nagyon sokat tanultam is belole.Azt akartam kerdezni ,hogy az idokrol (pl:jelen mult stb.)nem kaphatnek E-mailt..Nagyon szepen megkoszonnem…Elore is koszonom.Szep napot

 42. ANNA……..köszönöm

 43. Sziraki Zsuzsanna

  Tisztelt Anna!

  A mai nap folyamán nem tudtam belépni a leckékbe.Mert azt irta ki hogy hibás emai és jelszó.Nem hibás egyik sem, és jól szoktam alkalmazni mindent.
  Kérlek nézz utánna.
  Köszönettel Zsuzsanna

 44. Kedves Éva!
  A Felicitá pont benne van az olasz dalos (“Studiamo cantando!”) tananyagban, ezt itt lehet megrendelni: http://www.olasz-nyelvlecke.hu/StudiamoCantando.html
  A Vanitá di vanitá dalát nem ismertem, de itt van Youtube-on az olasz szöveggel: https://www.youtube.com/watch?v=VCqPVDKoMD8
  (De a szöveg abszolút nem ugyanaz, mint a magyar változatban.)
  Üdv.: Anna

 45. Kedves Anna!
  Köszönöm az tananyagokat! Lassan de biztosan haladok az olasszal. Lenne egy olyan kérdésem, hogy La Bano: Feicita és a legyetek jók ha tudtok dalait( Vaníta di Vaníta), nem lehetne e ” megkapni? Köszönöm szépen! Márton Éva

 46. Sziraki Zsuzsanna

  Tisztelt Anna!
  Eddig minden rendben volt a leckékkel kapcsolatosan a mai nap szombat 15-én nem tudtam belépni email cimmel és amit megadtál,mert azt irja ki hibás az email cim és a jelszó.Kaptam egy levelet is amiben az van hogy fizessem be a tananyagra az összeget Én már befizettem vissza is igazoltad.Nem tudom mia hiba szeretném ha minnél elöbb megoldódna.
  Tisztelettel szi.zsuzsi@freemail.hu

 47. Kedves Ági! Most látom, hogy itt is írtál, de email-ben már megbeszéltük. 🙂

 48. Kedves Anna!

  Megrendeltem az első csomag leckét. Banki átutalással fizettem 01.31-én,de ezt az összeget visszautalták 02.03-án. Szerintem minden adat egyezik. Nem lehet gond az utalással hiszen ezzel foglalkozom minden nap. (6850,-Ft)

  Szerinted mi történhetett?
  Várom az információt. Köszönettel Ági

 49. Kedves Zsuzsanna!
  Ezen az oldalon írtam részletesebben a tananyagról, itt lehet megrendelni is: http://www.olasz-nyelvlecke.hu/rendeles.html a legkisebb a “Piccolo” csomag, ez 25 leckét tartalmaz.
  Üdv.: Anna

 50. Sziraki Zsuzsanna

  Kedves Anna!

  Nagyon köszönöm a leckéket.Én mint uj tanuló nagyon jónak áttekinthetőnek tartom őket.Bár nekem egy kicsit többet kell foglalkozni vele de megéri.
  Az ötödik lecke után hogy tudok renelni folyamatosan? nem egyszerre szeretném megrndelni,mert ugye meg is kell tanulni.
  Kérem válaszodat egy nyugdijas hölgy.Zsuzsanna

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.