> Onon Plusz

Pratichiamo!

Olasz Kezdőknek Gyakorló

Ezután álmodból felébredve is tudni fogsz olaszul!

svegliarsi

Tutto é chiaro?

Úgy érzed, nem másznak bele a szavak a fejedbe? Mindig visszamennél ismételni, mert úgy érzed, nem tudsz mindent 100 százalékosan?

Ilyenkor nem a leghatékonyabb módszer újra és újraolvasni ugyanazt a leckét. Sokkal jobb, ha új kombinációkban, új környezetben találkozol a már tanult szavakkal, nyelvtannal, mondatszerkezetekkel.

Ezért készült Nektek a Pratichiamo! olasz gyakorló csomag.

Mi a Pratichiamo! ?

Mit tartalmaz a Pratichiamo! olasz gyakorló csomag?

 yes

  • összesen 2 x 6 leckét
  • minden lecke 300 feladatot
  • minden feladathoz megoldás is van
Ilyen típusú feladatokkal gyakorolhatod az olaszt:
  • olasz nyelvtani feladatok (100 feladat / lecke)
  • olasz-magyar fordítás (50 feladat / lecke)
  • magyar-olasz fordítás (50 feladat / lecke)
  • szótanuló (50 feladat / lecke)
  • tesztsor (50 teszt / lecke)
 

Ki találta ezt ki?

Ezt a tananyagot kivételesen nem én (Anna) készítettem. Kolléganőm, Helga ötlete volt, hogy jó lenne még egy nagy adag gyakorlási lehetőséget adni annak, aki úgy érzi, szüksége van rá.

Akkor hasznos lesz Számodra a Pratichiamo!

A szerzőkről

Helga

Helga Tünde - szerző és szerkesztő

Helgát jól ismerhetitek az olasz estekről, annak, aki szokott járni, nem kell bemutatnom őt. :) A Study Skype megálmodója, olasz tolmács-idegenvezető és fotóriporter. A budapesti Olasz Nyelv- és Kultúra Intézetének ösztöndíjasaként Sienában tanult, ezután idegenvezetőként és tolmácsként dolgozott, kamatoztatva Itáliában továbbfejlesztett olasz tudását.Több éve magántanárként tanít, főleg kezdő olasz tanulókkal foglalkozik. A magántanulókkal szerzett tapasztalatai alapján állította össze a gyakorló feladatokat.

 

Massimo

Massimo Vanni - lektor

Massimo-t az olasz csevegő klubból, az olasz estről, vagy a balatoni táborból ismerhetitek. Anyanyelvi olasz tanár, ő vállalta a Pratichiamo! tananyag lektorálását. Az ő jóvoltából biztos lehetsz benne, hogy egy olasz fülének is jól hangzik minden mondat, ami a tananyagban található.

 

Mennyibe kerül?

Rendelés

Miután kitöltöd az űrlapot, email-ben fogsz kapni egy visszaigazolást a rendelésről. Ebben az email-ben lesznek a fizetéshez szükséges adatok és néhány további tudnivaló is.

 

Ha nem működne az űrlap, add le a rendelésed az anna@olasz-nyelvlecke.hu e-mail címre: írd meg, hogy melyik csomagot kéred, és rövid időn belül felveszem Veled a kapcsolatot!

Olasz Nyelvlecke on Facebook