> Vágj bele!

Az OLASZ KEZDŐKNEK
online tananyaggal
fénymásolatok, papírhegyek, szótár
NÉLKÜL tanulhatsz olaszul -
otthonról, könnyedén!

Ugrás a rendeléshez >>>

Az OLASZ KEZDÕKNEK online nyelvleckék Neked készültek, ha...

Eddig nehezen ment Neked a nyelvtanulás?

Ugrás a rendeléshez >>>

Akkor reménytelen a helyzet?

Nem! Van megoldás! Hogy mi az? Egy olyan interaktív tananyag, ami...

Ha Te is egy ilyen tananyagot keresel, akkor az OLASZ KEZDŐKNEK olasz nyelvlecke Neked készült!

Mit nyújt nekem a tananyag?

Ha komolyan veszed az olasz tanulást, rendszeresen szánsz rá időt és végigcsinálod a feladatokat is, elégedett leszel az eredménnyel! Az OLASZ KEZDÕKNEK tanfolyam segítségével...

Ha olyan módszert keresel, ahol tanulás nélkül száll a fejedbe az olasztudás, vagy ahol két hét alatt középfokú nyelvvizsgád lehet, az OLASZ KEZDÕKNEK tanfolyam nem Neked való!

Ugrás a rendeléshez >>>

Mibõl áll az OLASZ KEZDÕKNEK tananyag?

Az OLASZ KEZDŐKNEK teljes tanagyag 100 leckéből áll. Megveheted részletekben, 25 leckés csomagonként is.

A 100 lecke tartalmaz:

img

Leckék - érthető, logikus, világos
Az egyes leckéket lépésről lépésre, logikusan építettem fel. A nyelvtani anyagot magyarul, világosan elmagyarázom, példamondatokkal szemléltetem. Minden új szónak kiírom a jelentését, nem kell külön keresgélned a szótárban. A tananyag nem száraz nyelvtani szabályok gyűjteménye, párbeszédek, rövid szövegek, szituációk, kifejezések teszik színessé, változatossá.

img

Képek
A nyelvtanulásnál nagyon fontos a vizualizáció, az, hogy képszerűen jelenjenek meg előtted a tanult dolgok, ne csak szöveg, betűk formájában. Az Olasz Kezdőknek online tananyag minden leckéjében több képpel, illusztrációval fogsz találkozni.

img

Hanganyagok
Minden leckéhez tartozik hanganyag, hogy biztosan jól menjen a kiejtés és a hallás utáni szövegértés is. Ezeken minden esetben olasz anyanyelvűek beszélnek. Van, amikor el kell ismételned a hallottakat, illetve azokra különböző módon reagálnod kell. Így ha élesben kerül sor a kommunikációra, nem kell izgulnod, hogy mi lesz, ha megszólalsz.

img

Feladatok
Minden lecke után ahhoz kapcsolódó feladatokat találsz. Ezeken keresztül rögzülnek a nyelvtani újdonságok, és begyakorolod az új szavakat, kifejezéseket. Van olyan feladat, amelyben beszélned kell, az audión hallott mondatokat el kell ismételned, vagy válaszolnod kell rájuk. Így sokak „mumusa”, a hallott szöveg értése és a beszéd sem fog gondot okozni!

img

Videók, olasz dalok
Hogy színesek, változatosak, életszerűek legyenek a leckék, és minél élvezetesebb legyen a tanulás, sok videót, olasz dalt és képeket fogsz találni a tananyagban, nem csak száraz szöveg lesz az egész!

img

Ismétlés a tudás anyja - összefoglalás, rendszerezés
Ötös csoportokra bontottam a leckéket, minden négy lecke után az ötödik ismétlés lesz. Az ismétlő leckékben összefoglalom és rendszerezem az előző négy lecke anyagát. Ezekhez a leckékhez is tartoznak ismétlő feladatok, hogy ellenőrizni tudd a tudásodat, mielőtt továbblépsz.

img

Szószedet, szótár
Minden összefoglaló leckéhez tartozik egy abc-be szedett szógyűjtemény az aktuális négy lecke új szavaival.

Ugrás a rendeléshez >>>

Hogy néz ki egy olasz nyelvlecke?

A további leckék teljesen úgy fognak kinézni, ahogy azt a próbaleckékben megszokhattad. Minden lecke öt fő részből épül fel.
1. Ismétlés: az első részben mindig röviden átismételjük az előző leckében tanultakat, így felfrissítjük a már meglévő tudásodat.
2. Bevezetés: a második részben mindig elmondom pár szóban, hogy mit fogunk tanulni az aktuális leckében, hogy tudjad, mire számíthatsz, és a lecke végén le is ellenőrizheted, hogy igazat mondtam-e. :)
3. Tanagyag: a harmadik részben bemutatom az adott lecke nyelvtani anyagát, kifejezéseit, új szavait. Mindent elmagyarázok magyarul, és táblázatokkal, képekkel, videókkal, példamondatokkal, párbeszédekkel, gyakorló szövegekkel illusztrálom a tanultakat.
4. Hanganyag: minden leckéhez tartozik hanganyag, hogy minél jobban elsajátítsd a helyes kiejtést, és, hogy ne okozzon gondot a hallott szöveg értése.
5. Feladatok: minden lecke után gyakorló feladatok vannak, amelyek az adott lecke szókincsét, nyelvtanát, kifejezéseit gyakoroltatják be.

Újrakezdő vagy? „Én mindent elfelejtettem, rakjanak be a kezdőkhöz!” Te is ezt mondod a nyelviskolában? Sokan azért megy el a kedvük a nyelvtanulástól, mert minden újrakezdésnél a nulláról indulnak, pedig már sokat tudnak. Ha Te is újrakezdő vagy, az elején haladhatsz gyorsabban, így nem vesztegeted feleslegesen az idődet!

Milyen szintre juthatok el?

100 lecke elsajátítása után társalgási szinten fogsz tudni olaszul.
Az alapvető dolgokat meg fogod érteni és ki tudod fejezni magadat a hétköznapi élethelyzetekben.
Ha Olaszországba utazol, az étteremben, bárban, boltban olaszul tudsz majd kommunikálni, tudsz útbaigazítást kérni, ismerkedni, randit megbeszélni.
Tisztában leszel az alapvető nyelvtani szabályokkal, képes leszel használni a jelen időt és a két leggyakrabban használt múlt időt.

Mennyibe kerül?

Most már mindent tudsz az OLASZ KEZDŐKNEK tanfolyamról, csak az árát nem. Mit gondolsz, mennyibe kerül? 100 óra egy magántanárnál minimum 200.000-300.000 Forint lenne. Egy 100 órás tanfolyam ára minimum 35.000 Forint a legolcsóbb nyelviskolákban is. Ha megveszed az OLASZ KEZDŐKNEK tananyagot, az összes lecke a Tiéd, annyiszor ismétled át, ahányszor akarod. Az én leckéimmel kényelmesen, stressz nélkül, a saját tempódban tanulhatsz. Rendeld meg még ma, és pár nap múlva már kezdheted is a tanulást! Sok sikert kívánok hozzá!

Olasz Kezdőknek PICCOLO (1-25 leckék):
6.850 Ft (bruttó ár)
csak 274 Ft / lecke

Olasz Kezdőknek MEDIO (1-50 leckék):
12.250 Ft (bruttó ár)
csak 245 Ft / lecke

Olasz Kezdőknek GRANDE (1-100 leckék):
23.250 Ft
(bruttó ár)
csak 232 Ft / lecke

Megrendelem >>>

Még így is soknak tűnik? - ezeket pluszba kapod:

+1: Folyamatos online segítség - nem hagylak magadra!

Attól tartasz, hogy valamit nem fogsz érteni, és elakadsz? Van megoldás: bármikor kérhetsz tőlem segítséget e-mailben, legkésőbb két napon belül válaszolok, MINDENKINEK. Ilyen szolgáltatás nem sok tananyag mellé jár, ugye?

+2: Plusz anyagok, hírek, "olaszságok"

Hírlevélben és a belépő felület üzenőfalán is folyamatosan tájékoztatlak aktualitásokról, hírektől, lehetőségekről az olasz tanulással és Olaszországgal kapcsolatban.

Már kezdeném is a tanulást! Hogy juthatok hozzá???

A tananyag internetes felületen van. A vásárlással egy egyedi belépõ kódot kapsz, amellyel korlátlan hozzáférésed* lesz minden leckéhez. A pénz beérkezése után e-mailben küldjük a belépéshez szükséges adatokat. Tehát a vásárlás után nem egyesével fogom küldeni a leckéket, teljesen Te osztod be az idődet.

Most rendeld meg!

A megrendelés menete:

1. Töltsd ki a lenti megrendelőlapot, és kattints a "Megrendelem!" gombra!
2. A megadott címre fogsz kapni egy e-mailt a fizetéshez szükséges adatokkal.
3. Küldd el a megrendelt leckék árát az e-mailben található számlaszámra! Fizethetsz banki utalással vagy postai rózsaszín csekken.
4. Amint beérkezik az összeg, azonnal aktiváljuk a jelszavadat, amelyről e-mailben értesítünk Téged.
5. A vásárlásról elektronikus számlát állítunk ki, amelyet a fizetés után pár nappal küldök e-mailben.

Kérdésed van a rendeléssel vagy a leckékkel kapcsolatban? Lehet, hogy itt van rá a válasz: >>> Ha nincs, az oldal alján írd meg! >>>

Ha a banki fizetést választod, akár már holnap el is kezdheted az olaszozást!

Ha nem működne az űrlap, add le a rendelésed az anna@olasz-nyelvlecke.hu e-mail címre: írd meg, hogy melyik csomagot kéred, és rövid időn belül felveszem Veled a kapcsolatot!

Ui.: A következő olasz utazásodon már olaszul fogsz alkudozni a piacon, és magabiztosan fogod használni a tudásodat! :)

* korlátlan hozzáférés: a szolgáltatónk 99,5% -os rendelkezésre állást tud garantálni, ez azt jelenti, hogy évente 2-4 alkalommal pár órára szünetelhet a leckékhez való hozzáférés. Az ilyen esetekről lehetőség szerint igyekszünk előre tájékoztatni.