GY.I.K.

Ha valami kérdésed van a leckékkel kapcsolatban, nézd meg, hogy megtalálod –e itt rá a választ!

online olasz - gyakori kérdések

Ha nem, komment formájában tedd fel a kérdésedet, így 1-2 napon belül válaszolok rá. Ha e-mail-t írsz, lehet, hogy csak több nap után lesz időm válaszoni.

Három témában gyűjtöttem össze a leggyakrabban felmerülő kérdéseket:

1. Rendeléssel, fizetéssel kapcsolatos kérdések
2. A leckékkel, tananyaggal kapcsolatos kérdések
3. A leckék használatával kapcsolatos, technikai kérdések

1. Rendeléssel, fizetéssel kapcsolatos kérdések

Hogy működik a csekkes befizetés?

A csekket nem én küldöm, (az a sárga csekk, amit előre kitöltenek és kipostáznak). Nálam rózsaszín csekken tudod befizetni a leckék árát, ezt a postán adják, és ott tudod kitölteni. Ugyanazokat az adatokat kell megadni, mint a banki utalásnál (név, bankszámlaszám, bank neve). A csekkes befizetést átfutási ideje 3-4 munkanap szokott lenni, amint beérkezett a pénz, aktiválom a hozzáférésedet a leckékhez. Ha minél előbb el szeretnéd kezdeni a tanulást, elküldheted a befizetett csekk szkennelt változatát email-ben, így még aznap aktiválom a hozzáférést.

Nem Magyarországon élek, hogyan tudom megoldani a befizetést?
Banki utalással külföldi számláról is rendezni tudod a befizetést.

A nemzetközi utaláshoz szükséges banki adatok:
Számlatulajdonos: Scsaurszki Anna Veronika
IBAN: HU89109180010000010347140008
Bank: Unicredit Bank
Swift kód: BACXHUHB

A leckecsomagok ára euróban:

  • PICCOLO – 26 Euro
  • MEDIO – 45 Euro
  • GRANDE – 83 Euro
  • Olasz Meló – kiegészítő csomag – 31 Euro
  • Studiamo Cantando – 19 Euro
  • ONON Plusz : 19 Euro
  • ONON Plusz Prémium – akciós bevezető áron: 33 Euro

Paypal-on keresztül is fizethetsz, ha regisztrálsz a www.paypal.com oldalon. Ebben az esetben az info@olasz-nyelvlecke.hu címre utalj!

Ha most csak a PICCOLO / MEDIO csomagot rendelem meg, később megrendelhetem a többi leckét is?
Igen. A többi leckét 25-ös csomagokban rendelheted meg. Ha külön veszed, az első két csomag 6.850 Ft, a harmadik és a negyedik 7.650 Ft. A további leckecsomagokra majd a belépő felületen tudod leadni a rendelést.

Hogyan tudom meghosszabbítani a hozzáférésemet, ha lejárt?
Ezen az oldalon írtam le részletesen a hosszabbítási lehetőségeket.

Miért van határidő, miért nem örökös a hozzáférésem?
Ez egy online szolgáltatás, bárhonnan eléred a leckéket, ahol van internet kapcsolat. Ennek a hátterében egy szerver, internetes tárhely, folyamatos rendelkezésre állás, karbantartás és munka áll. Ezért a legtöbb online szolgáltatáshoz hasonlóan ez is határidőhöz van kötve. Emellett kinyomtathatod a leckéket, lementheted a hanganyagokat, így később is elő tudod venni, ha nem hosszabbítod meg a hozzáférést. Viszont ahhoz, hogy az eredeti formájában működjön a tananyag (közvetlen a szövegek alatti hanganyagokkal, feladattal, megoldással, helyenként külső linkekkel), az internetes felületre van szükség.

2. A leckékkel, tananyaggal kapcsolatos kérdések

Ha megrendelem a folytatást, utána is 2-3 naponként fogod küldeni a leckéket?
Nem. A megrendeléssel egy egyedi belépő kódot kapsz, amivel az internetes felületen be tudsz lépni a megvásárolt csomagba, és annak minden leckéjéhez hozzáférsz. Teljes mértékben Te osztod be az idődet, ismételni is visszamehetsz bármikor.

Mennyi időre van szükség egy csomag (25 lecke) elsajátításához?
Ahogy a próbaleckékből láthattad, a tananyag könnyen “emészthető” kis egységekre van felosztva. Egy leckét fél óra alatt nyugodtan át tudsz nézni, és ahhoz, hogy alaposan megtanuld, (tanulótól függően) 1-3 órára van szükség. Ha minden héten csak egy leckét tanulsz meg, ami lassú tempónak mondható, akkor is fél év alatt végzel 25 leckével, ennek megfelelően alakítottuk ki a hozzáférési határidőket. A tapasztalat az, hogy ha valaki akár munka, tanulás mellett, rövidebb kihagyásokkal, de komolyan és rendszeresen foglalkozik a tanulással, 3-4 hónap alatt végez egy 25-ös egységgel.

Hány lecke szükséges ahhoz, hogy elboldoguljak Olaszországban a mindennapokban?
Minimum 50 lecke alapos elsajátítása szükséges a hétköznapokban való boldoguláshoz. Itt találsz egy részletes leírást az egyes leckecsomagok tartalmáról: http://olasz-nyelvlecke.hu/feladatok/feladat_1202.php

Hány lecke szükséges az alapfokú / középfokú nyelvvizsga letételéhez?
Ahány nyelvvizsga, annyi követelményrendszer, ha nyelvvizsgára készülsz, előtte mindenképpen érdemes célzott feladatokat csinálni. A 100 lecke körülbelül lefedi az alapfokot. Itt találsz egy részletes leírást az egyes leckecsomagok tartalmáról: http://olasz-nyelvlecke.hu/feladatok/feladat_1202.php

Célom a középfokú nyelvvizsga. A 100 lecke után milyen tananyagot tudsz ajánlani?

További online tananyagom nincsen, ami a középfokú nyelvvizsgára készít fel. Ha eljutsz az erős alapfokú szintre, (100 lecke) érdemes kiválasztani, hogy milyen nyelvvizsgát szeretnél tenni (egynyelvű / kétnyelvű, és pontosan melyik intézményben, mert mindenhol egy kicsit más), majd konkrétan arra a vizsgára készülni. Ha a 100 leckét alaposan megtanulod, utána egy pár hónapos intenzívebb tanfolyam -akár csoportban, akár magántanárral- elegendő a sikeres középfokú nyelvvizsgához.

Várható a leckesorozat folytatása?
Tervbe van véve a folytatás egy következő 25 leckés csomag formájában, de a megjelenés időpontja egyelőre bizonytalan.

A tananyag első öt leckéje megegyezik az ingyenes leckékkel, amire fel lehet iratkozni?
Igen, a tananyag első 5 leckéjét küldöm ki ingyenesen. Mivel ez az alapja az egésznek, ezek a leckék benne vannak a kezdő csomagban is, több okból is: 1, sokan nem iratkoznak fel az ingyenes leckékre, hanem egyből rendelnek, 2, így bármikor könnyedén vissza tudsz menni, ha elfelejtettél valamit például a kiejtéssel kapcsolatban.

Mit tanulhatok meg az egyes leckecsomagokból?

Az alábbi oldalakon bővebben leírtam a négy 25-ös csomag tartalmát.

1. csomag (1-25 leckék): >>>

2. csomag (26-50. leckék): >>>

3. csomag (51-75. leckék): >>>

4. csomag (76-100. leckék): >>>

3. A leckék használatával kapcsolatos (technikai) kérdések

Már megrendeltem a leckéket, eddig be tudtam lépni, de most nem sikerül. Mi az oka?
Valószínűleg több ablakban is meg volt nyitva a nyelvlecke, ilyenkor a program biztonsági okokból kiléptet. Zárd be a böngésződet, nyisd meg, majd lépj be újra az oldalra, és működni fog. Ha mégsem, írj nekem egy email-t és a lehető leghamarabb utánanézek.

Nem működik a jelszavam, azt írja ki, hogy hibás, mit tegyek?
Figyelj arra, hogy az email cím és a jelszó után ne legyen szóköz! A jelszót pontosan úgy írd be, ahogy megadtam, kis -és nagybetűkre, ékezetekre ügyelve! ha így sem működik, írj nekem az anna@olasz-nyelvlecke.hu email címre, és a lehető leghamarabb megoldom a problémát.

Segítség, elfelejtettem a jelszavamat / eltüntettem a belépő oldal linkjét!
Próbáld meg a leveleződben visszakeresni azt az email-t, amit aktiváláskor küldtem, abban benne van minden információ. Ha nem sikerül, írj nekem az anna@olasz-nyelvlecke.hu email címre, és a lehető leghamarabb újraküldöm a szükséges adatokat.

Van CD-s változata a leckéknek, amit autóban hallgathatok?
Egyelőre nincs. A hanganyagokat viszont lementheted a gépedre (jobb gomb – mentés) és ezután kiírhatod CD-re. (Csak saját használatra!)

Nem indul el az egyik leckében lévő videó, mi az oka?
A beépített videók alatt mindig vannak alternatív linkek, ha nem indul a videó, ezeken tudod elérni. A videók, zeneszámok a YouTube-on keresztül mennek, előfordul, hogy onnan letiltják. Ha ilyen észlelsz, kérlek, írj az anna@olasz-nyelvlecke.hu címre!

Jól írtam be a feladat megoldását, mégis hibásnak jelzi, miért?
A program érzékeny a kis –és nagybetűkre, ha a mondat elejét kisbetűvel kezded, hibát fog jelezni. Írásjeleket se írj a szövegdobozba, a program így is hibásnak fogja értelmezni a szót. Ha mégis hibát, elírást találsz, jelezd nekem az anna@olasz-nyelvlecke.hu címre, kérlek, ilyenkor írd meg a lecke és a feladat számát!

Okos telefonról lehet használni a leckéket?
A leckék nem lettek kifejezetten optimalizálva okos telefonokra, de például Opera Mini-vel megfelelően működnek. Azt javaslom, hogy ha okos telefonon akarod majd használni, rendelés előtt próbálj ki egy próbaleckét. A többi lecke is ugyanolyan felületen van és ugyanazzal a programmal fut, tehát ha a próbalecke számodra megfelelően fut az okos telefonon, akkor a többi is menni fog.

Nem tudom megnyitni a mintaleckék feladatait, mi lehet az oka?
Nagy valószínűséggel átmenetileg nem működött az oldal, és pont akkor próbáltad. Ha másnap sem megy, írj az info@olasz-nyelvlecke.hu címre, és utánanézünk.

Nem kaptam meg az összes mintaleckét az Olasz Kezdőknek tanfolyamból, miért?
Sajnos előfordul, hogy (akár a beállítás ellenére is) fennakad a spam szűrőn egy-egy e-mail-em, valószínűleg ez történt. Íme mind az öt mintalecke linkje:

1. lecke: http://olasz-nyelvlecke.hu/minta/lecke_01.php
2. lecke: http://olasz-nyelvlecke.hu/minta/lecke_02.php
3. lecke: http://olasz-nyelvlecke.hu/minta/lecke_03.php
4. lecke: http://olasz-nyelvlecke.hu/minta/lecke_04.php
5. lecke: http://olasz-nyelvlecke.hu/minta/lecke_05.php

A mintaleckék után is küldök sok hasznos anyagot, információt, ha nem akarsz lemaradni, javaslom, hogy állítsd be a spam szűrődet, illetve néha ellenőrizd a spam ládádat.

Nem kaptam meg az összes mintaleckét a Studiamo Cantando! olasz dalos tanfolyamból, miért?
Sajnos előfordul, hogy (akár a beállítás ellenére is) fennakad a spam szűrőn egy-egy e-mail-em, valószínűleg ez történt. Íme mind a három mintalecke linkje:

1. lecke: Andrea Bocelli >>
2. lecke: Laura Pausini >>
3. lecke: Adriano Celentano >>

A mintaleckék után is küldök sok hasznos anyagot, információt, ha nem akarsz lemaradni, javaslom, hogy állítsd be a spam szűrődet, illetve néha ellenőrizd a spam ládádat.

Nem tudom letölteni a gépemre a Quick Time Playert, így nem tudom meghallgatni a feladatok hanganyagait.
A megrendelt leckékben van egy alternatíva a feladatok hanganyagainak megnyitására, Windows Firefox Pluginnal működik. Érdemes utánajárni azonban a Quick Time Playernek, ha emiatt nem működnek a hanganyagok, nem tudjuk vissztéríteni a leckék árát.

Rosszul, olvashatatlanul jelennek meg a feliratok, mit csináljak?
Valószínűleg az internet böngésződ a „ludas”, egy elavult verziót használsz. Frissítsed a böngésződet (a frissítás ingyenesen letölthető az internetről). Az olasz tananyaghoz a Mozilla Firefox és a Google Chrome böngészők használatát ajánljuk.

Le szeretném menteni a gépemre a tananyagot, hogyan lehetséges?

A tananyag online használatra lett kialakítva, ezért nem lehet teljes egészében lementeni a gépre. A szöveget, a képeket és a táblázatokat ki tudod másolni, a hangfájlokat pedig egyesével le lehet menteni a gépre. A feladatok egy általunk írt program segítségével működnek, ami lehetővé teszi az automatikus javítást is, ez csak az online felületünkön működik. A belépő felületen van egy “Hogyan tudom meghosszabbítani a hozzáférésemet?” feliratú link, ott leírtam a hosszabbítási lehetőségeket.

A TE kérdésedre nincs itt a válasz? Írd meg komment-ként, 2 munkanapon belül itt találod a választ!
Share

140 hozzászólás

  1. Kedves Anna!
    Tegnap fizettem be a tanfolyamot. Nem kaptam aktiváló e-mailt. Nagyon csalódott vagyok, mert egy normális lánynak tűnsz, és úgy tűnt, hogy segíteni akarsz, és nem lehúzni másokat.
    Abba nem gondolsz bele, hogy egyszer nagyon pórul járhatsz ez miatt? A törvényi út téged se kerülhet el.

  2. Kedves Anna!
    2022-ig érvényes a hozzáférésem és sajnos már több mint 1 éve nem kapok választ arra, hogy miért nem lehet megnyitni a feladatokat.
    Eddig a leckék hanganyaga működött. most már az sem.
    Nem gondolom, hogy fair, hogy még csak válaszra sem méltatnak.
    Most újra kérem a megoldást.
    Üdvözlettel, Nagy Judit

  3. Kedves Anna!
    Nekem nagyon tetszett az ingyenes olasz kezdő, jól fel van építve. Viszont addig biztosan nem rendelem meg a folytatást, míg az ellenörző feladatos programmal kapcsolatban nem találok vagy kapok visszajelzést. 2020 dec 31 óta nem támogatja az adobe a flash playert, nem nyithatók a feladatok. Erre van másik megoldás? A fizetős leckèk is ilyen feladatsorokat tartalmaznak?
    Köszönöm szépen a tájékoztatást előre is!

  4. Sajnos későn olvastam el a kommenteket. Megrendeltem a Studiamo Cantando tananyagot, és elutaltam a pénzt előre, de nem tudom megnyitni az oldalt. Több e-mail-t is írtam, de választ a mai napig nem kaptam.

  5. Kedves Anna! 2021 január 19-én elutaltam a megrendelt lecke árát, de azóta még nem aktiválódott. Mi az oka annak, hogy az e-mailemre (többet is írtam már) nem kapok választ? Kicsit csalódottnak érzem magam, mert ugye előre fizetünk, aztán kapjuk a leckét. Na de azért már január 19-től lehetett volna aktiválni. 22 nap alatt azért már elvárható volna, hogy a lecke hozzáférhetővé váljon.Ön hogy érezné magát ebben a szituációban a helyemben? Kérem mielőbb válaszoljon

  6. Kedves Anna!
    Ez már a harmadik levelem és nem kapok rá választ.
    Kérdésem, ha a flash player műr nem támogatott, és nem lehet vele megnyitni a feladatokat, akkor miéert ez van még az összes le cke alján. Mármint a flash.
    Amennyiben a Quick Time Péayer -rel lehet megnyitni, akkor ár kellene javítani erre, és ráklikkeléssel meg lehetne nyitni a feladatokat. Nem is értem, hogy mások hogyan tudják használni.
    Szeretnék most már valami megoldást kapni.
    Köszönöm, Nagy Judit

  7. Kedves Anna!

    Én 2020.12.31-én rendeltem meg a leckéket, de nem aktív egy lecke sem. Érdeklődni szeretnék, hogy mikor válik aktívvá a felület?
    Köszönöm, Rozi

  8. kedves Anna!
    Mint már korábban írtam, a program amivel eddig el lehetett érni a feladatokat, már nem működik. Ez rendkívül bosszantó. ezt már egyszerldeírtam és nem történt semmi intézkedés. Kérem, hogy rendeljenek egy másik letölthető programot az ellenórző feladatokhoz, hogy használni lehessen. A Flash-t december óta nem támogtja a google.
    Várom a választ és a megoldást!
    köszönöm, Nagy Judit

  9. Kedves Anna!
    Sajnos a Flash Player azt írja ki, hogy nem támogatott program 2020.decembertől.
    Kérdésem, hogy a leckék feladatait ezentúl hogyan tudom, milyen programmmal, használni.

  10. Kedves Anna!

    2020.11.05-én elutaltam a Studiamo Cantando! lecke díját. Kérlek nézz utána, hogy megérkezett-e és aktiváld az e-mail címemet.

    Előre is köszönöm!

  11. Dr Patócs András

    Scsaurszki Anna Veronika!
    Megrendeltem a Dupla 3.-4. csomagot 1 év hozzáféréssel,
    visszaigazoltad a megrendelést, a 15000.-Ft átutalása 2020. aug. 18-án megtörtént. A jelszavamat nem aktiváltad, a tananyaghoz nem férek hozzá. Több e-mailt
    írtam már minden létező címre. Választ a mai napig nem kaptam. Elolvastam a hozzászólásokat és az a gyanúm, hogy én és még sokan mások át lettünk verve. Nem hagyom ennyiben, jogi úton a jogvédelmi hatósághoz fordulok. 2020. aug. 31

  12. Dr Ságodiné Bózsik Marianna

    Kedves Anna!
    2020 április 5-én átutaltam bankszámládra a két csomag /50 lecke árát: 12250 forintot/ Azóta hiába várom a visszajelzést, hogy végre elérjem a leckéket.

  13. Kedves Anna!

    2020. március 24-én rendeltem meg a Medio csomagot, ami még aznap utalásra került. Írtam az e-mail címedre is, de még nem kaptam választ. Szeretnék belépni a fiókomba, de még nem aktív. Elnézést kérek, ha türelmetlen vagyok. Köszönöm előre is!

    S. Annamária

  14. Kedves Beatrix!
    Ne haragudj, valami elkeveredhetett. Azonnal utánanézek és írok emailt.

  15. Kedves Anna!
    Már több hete megrendeltem a Studiamo Cantando tananyagot. Többször írtam hogy még mindig nem érkezett meg az aktiváló email. Eddig még nem kaptam választ egyik levelemre sem. Kérem nézzen utána a megrendelésemnek.

  16. Szia Anna! Ceglédi Imre vagyok.Olasz kezdőknek 100 leckébe vágtam bele.A tananyag jól felépített lehet vele haladni szabad időbeosztásban.A hanganyag hallgatásakor átlép egy másik oldalra és nem látom a szavak,mondatok írott változatát.Tudnál esetleg segíteni? Köszi:Imre.

  17. Kedves Krisztina!
    Kétszer is elküldtem az aktiválást, spam-be mehetett. Most elküldtem egy gmail-es címről, remélem, így már célba ér!

  18. Lázárné Süle Krisztina

    Kedves Anna, október 30-a óta nem tudok belépni a jelszavammal, kérem a segítségét. Üdv Lázárné Süle Krisztina

  19. Lázárné Süle Krisztina

    Kedves Anna!

    10.18.-án befizettem a kezdő csomag árát,közleménybe beírtam az email címem,nem kaptam még semmit. Írtam mindkét email címre,ezekre sem jött válasz! Mikorra várhatom a hozzáférést?

  20. Theibaldné Baranyi Erzsébet

    Kedves Anna!
    Március 20-án Medio csomagra utaltam 12.500,-Ft-ot.
    Sajnos semmi válasz nem érkezett.
    Kérlek nézz utána
    Köszönöm Theobaldné Baranyi Erzsébet

  21. Kedves Anna!

    Egy korábbi e-mailemben töredelmesen bevallottam, hogy csupán véletlenül (olasz CV-sablont kerestem), majd hirtelen kíváncsiságtól vezérelve iratkoztam fel az oldaladra.

    Későn fogtam bele az olaszba, és széles lyukakkal (gyakran több év kihagyással), kizárólag nyelvtanfolyamokra járva lépkedtem előre, mígnem tavaly, utoljára már a haladó szint kapujába érkeztem.

    Nyelvterületen nagyon régen, mindössze 2x voltam. Utazni, anyanyelviekkel érintkezni a hétköznapokban most sincs lehetőségem. Van viszont rengetegféle nyelvi segédanyagom, s ami a leghasznosabb: fogható olasz TV-csatornám.

    Hogyan lehetne megoldani, hogy csak a szintemnek megfelelő csomagot rendeljem meg, s ne kelljen teljesen visszatérni a kályhához (ha ismételni mégoly hasznos is)?
    A szintbesorolások betű-/számkódos megnevezése nem egységes, és nyilván valami szintfelmérő kellene annak pontos beméréséhez, hol is tartok épp.

    Van-e valami jó ötleted a megoldásra?

    Üdvözlet: Zoltán

    Utóirat: igaz, hogy jelen pillanatban még erősen gondolkodom: iratkozzak-e be továbbra is élő nyelviskolába – avagy vágjak bele újfent az online-osba, amit viszont még sohase próbáltam ki.

  22. Ősze Péterné/Ősze Gabriella

    Kedves Anna!
    Elutaltam a kezdő tanfolyam összegét és az email címemet beírtam a közleménybe, de nincs rá reakció.
    Kérem nézzen utána.
    Köszönöm

  23. Sza Anna!

    Érdeklődni szeretnék, hogy a plusz gyakorló feladatokat most már nem lehet elérni a tanagyagok alján. Bármelyiket megnyitom, alul nem találom azt a linket, ami elvitt a plusz gyakorlatokhoz. A 31. leckétől már nincsenek plusz gyakorló feladatok? Nagyon jó lenne, mert sokat lehet tanulni azok megoldásával is.
    Üdv!
    Ágota

  24. Kedves Dezső!
    Rengeteg anyag van az interneten, de nálam csak kezdő-középhaladó leckék vannak, így ebben sajnos nem tudok segíteni.

  25. Kedves Anna
    koszonom a tanacsot de en mar tul vagyok a kezdo szinten. igazabol nem is tudom hol tartok mert a Kiraly fele konyvbol atvettem az egesz nyelvtant
    sokat olvasok pl learn itallianpod.com es hasonlo jo linkek
    de magyar un felepito anyg nem letezik?
    koszono a valaszt
    üdv
    Dezső

  26. kedves Anna
    Interneten lehet e olyan olasz leckéket találni amelyek már középfokról mennenek a felsofok felé
    es ahol nyelvtant is tanitanak.
    koszonom a valszt
    üdv
    Farkas Dezső

  27. Wonder Alice:Ciao Italia! c. könyvét ajánlom a hozzám hasonló kezdő nyelvtanulóknak. Nem rég jelent meg, Nem nyelvkönyv! Egy magyar házaspár pici babával 2015-ben kiköltözött Torinóba. Letelepedésükről, az olasz nyelvvel való ismerkedésükről, benyomásaikról, olasz ünnepekről, szokásokról lehet olvasni. (Mi az a Banco del Tempo? Mi a Festa del pannolino? és a Festa della Ciliegia? Hogyan köszöntik a nőket Nők napján? Ès a Come stai?-ra lehet “Oggi sono molto giú”-val is felelni. Megtudtam, hogy a népszerű tiramisu desszert tk. magyarul “Dobj fel!-t jelent….) Èrdemes elolvasni, 120 oldalnyi. Ciao!

  28. Ne haragudj, az ünnepek alatt korlátozottan működött az aktiválás.
    Írtam erről hírlevelet, lehet, hogy valami miatt nem kaptad meg.
    Máris intézem a hosszabbítást és küldöm róla az értesítőt.

  29. Kedves Anna!
    2017.decemberben elutaltam a meghosszabbításhoz szükséges összeget a bankszámládra.
    Sajnos mától a hozzáférésem ki lett kapcsolva.
    Az ürlapot is kitöltöttem.
    Nem értem, hogy mi a probléma.
    Ez már a sokadik levelem, nem értem, miért nem kapok választ. Üdvözlettel, Nagy Judit

  30. Kedves Anna!
    Hétfőn átutaltam a lecke árát de még nem kaptam aktiváló emailt. Meddig várjak? A közleménybe beírtam az email címem.
    Üdv.
    Petra

  31. Kedves Anna!

    Megkaptam a jelszó aktiváló linket, köszönöm szépen.Nagyon örülök az anyagnak.
    Minden jót kívánok:)

  32. Kedves Anna!
    2017.08.08.napján megrendeltem az 50 leckés csomagot.A visszaigazolást követően a megadott számlára átutaltam a leckecsomag árát.
    A rendelés visszaigazolásakor kaptam egy linket,és egy jelszót, ami persze még nem aktív, azonban a linkre rákattintva sajnos 404-es hiba jön fel, az oldal nem található.
    Sajnos nem tudom, hogy most mi is van igazán, mert az átutalást követően küldött e-mailre még nem kaptam visszajelzést.Nagyon szeretném, ha működne a dolog.

  33. Szia Anna!
    Én sem tudom megnyitni a leckéket már 14-e óta, de most már legalább tudom,hogy nem nálam van a hiba.Remélem, sikerül hamar megoldani a problémát!
    Üdv!
    Ágota

  34. Sajnos nem tudom behívni a leckéket már napok óta. A 90. leckénél tartok, de sajnos nem tudom használni a rendszert.
    Mikor lehet használni?

  35. Szia Anna !

    Nem működik az oldal nem jelennek meg a leckék csak üres oldalt látok.
    Mikorra lesz működőképes?
    Ha nem megy visszautalod a pénzt?

  36. Szia Anna !

    Nem működik az oldal nem jelennek meg a leckék csak üres oldalt látok

  37. Bíró Krisztina

    Szia Anna!
    A nagy csomagot rendeltem két napja az első nap működött. Tegnap óta viszon nem működik a.link csak egy üres fehér oldalt nyit meg .
    Nagyon csalódott vagyok h nem tudok tanulni.
    Miért lehet ez?

  38. Fucking hell, can see Denise’s tits??? She has meh??? She looks like a damn tranny lor, for goodness sake! I rather beoh my own nuts…

  39. Ciao Anna!

    Már több kérdést tettem fel, sokszor. Már nem is igazán várok választ, mert az hónapokig is eltarthat. Addig nem veszek meg a csomagot, míg nem tudom, hogy jelzel-e bennük hangsúlyt és van-e fonetika?
    A jó kis lendületem, érzem megtörik és nem élvezetből, inkább kötelességből nézegetem az eddigieket. Hibás kiejtésnek semmi értelme. Ezért most 2 hónapra elvállaltam egy munkát, majd meglátjuk ott hagysz-e az ‘árok szélén?’ Kösz.

  40. I would like to thank you for the efforts you have put in writing this web site. I’m hoping the same high-grade site post from you in the future also. In fact your creative writing abilities has encouraged me to get my own site going now. Actually blogging is spreading its wings and growing rapidly. Your write up is a great example.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.